Corro-Kolmio Oy:n palvelut

Olemme erikoistuneet teollisuuden vaativiin pintakäsittelytöihin kentällä, joissa haasteena ovat aikataulut ja muiden asennusten huomioiminen. Yli 35 vuoden toiminta mm. kattilalaitosten ja siltojen korjausmaalausten toimittajana takaa osaamisemme alalla. Olemme tehokas ratkaisu tilaajan vaatiessa tämän päivän standardien täyttävää laatua ja osaamista. Omalla työskentelyllä ja laadunvalvonnalla voimme taata lopputilaajalle asti vapauden keskittyä omaan erikoisosaamiseensa.

Hiekkapuhallus

Hiekkapuhallus on metallin puhdistamisessa vanha ja edelleen paras keino saada paras lopputulos. Hiekkapuhalluksella pinta saadaan puhdistettua hyvin huolellisesti, niin että standardien taso toteutuu.

Hiekkapuhallustyöt ovat olleet alusta alkaen Corro-Kolmion erikoisosaamista.

Pinnoitukset

Meillä on vuosien ja tuhansien neliöiden kokemus betoni- ja teräsrakenteiden epoksi- ja polyuretaanipinnoituksista. Lattioiden pinnoituksia laidasta laitaan ja seinästä seinään.

Teollisuusmaalaukset

Meillä on käytössä nykyaikaiset ja kustannustehokkaat maalaus laitteistot, joilla ruiskumaalaamme niin isot kuin pienetkin kohteet. Meiltä löytyy niin sähkö- kuin paineilmakäyttöisiä korkeapaineruiskuja.

Paikkamaalaus

Oikeanlainen paikkamaalaus antaa rakenteelle pidemmän elinkaaren.

Kokemus on osoittanut, että siinä voi tehdä oikeasti isoja säästöjä. Meillä on paikkamaalauksista 35 vuoden kokemus.

Teollisuussiivoukset

Olemme erikoistuneet teollisuuden kunnossapitosiivoukseen sekä tilaajan kanssa räätälöityihin teollisuuspuhdistuksiin niin uusissa kuin vanhemmissa teollisuuden tuotantolaitoksissa.

Pintakäsittelytarkastukset ja konsultointi

Teemme tilauksesta pintakäsittelytarkastuksia ja konsultointia teollisuuden tarpeisiin. Tarkastajiltamme löytyy pätevyydet ja välineet tehdä kaikki tarkastukset, jotka liittyvät alaamme.